Documentación

Manuales de usuario

Galileosky v 5.0
Galileosky Base Block Iridium
Galileosky Base Block
Galileosky 7

Instrucciones de conexión y configuración

CAN BUS

CAN-bus. Connection to the CAN-bus
CAN-bus. Receiving data on fuel level from the CAN-bus
CAN-bus. Connection to CAN-bus of Mercedes vehicles
CAN-bus. Scanning of diagnostic trouble codes via OBD-II connector
CAN-bus. Connection of DFM Flowmeter
CAN-bus. Integration with Passenger Counting Sensor IRMA MATRIX
CAN-bus. Connecting MAN CAN-bus
CAN. Connecting Hyundai H1 CAN-bus
CAN. Connecting Citroen Berlingo 2011 CAN-bus
CAN. Connecting Nissan Note 2008 CAN-bus
CAN. Connecting Toyota Corolla 2011 CAN-bus

Easy Logic

Control of driving style online
The algorithm to check the headlights and seat belt
Light indication and engine blocking due to the time of day
Automatic speed threshold changing due to climate conditions
The Easy Logic algorithm for parsing J1939 messages

Galileosky protocolo

Server exchange protocol of Galileosky tracking devices

Información general

Activación primera del dispositivo Galileosky 5.0 y 5.1
Instalación y conexión de los dispositivos Galileosky
Connection of Galileosky v.4 tracking devices
Configuraciones del track con el dispositivo Galileosky
Configuraciones de la transmisión de datos con la compresión
Conexión y configuración de los dispositivos Galileosky Base Block Lite
Galileosky Boxfinder. Features of device, settings, installation
Conexión de los actuadores a las salidas del dispositivo
Instalación y conexión de los dispositivos Galileosky Base Block Hard Wi-Fi
Algóritmo del diagnóstico en el caso de las coordenadas invalidas
Configuraciones de los dispositivos Galileosky Base Block Wi-Fi con la funcion del repetidor
Configuraciones de la transmisión de datos en los dispositivos Galileosky 7.0 y Base Block
Algoritmo en el caso de la desconexión del terminal con el servidor (ejemplo con Wialon)

Entradas discretas y analógicas

EDA. Conexión del sensor del nivel de combustible analógico y de la frecuencia
EDA. Conexión de los sensores discretos y analógicos
EDA. Conexión del sensor de pasajeros
EDA. Conexión del caudalimetro de impulso
EDA. Conexión de termistores
EDA. Conexión de los sensores amperimétricos

1-Wire

1-Wire. Conexión y funcionamiento con las llaves iButton y las etiquetas RFID
1-Wire. Connection and operation of temperature and humidity sensors

RS 232/RS 485

RS232/RS485. Connection of Galileosky photo camera
RS232/RS485. Conexión y funcionamiento de los sensores digitales de nivel de combustible
RS232. Conexión y funcionamiento con los indicadores de peso CI-5010A, Tenzo-M 00305D, AWT640, WIN scale
RS485RS232. Conexión y configuración de CAN-LOG por protocolo v4.0
RS485. Connection and Setting of CAN-LOG (since January, 2018)
RS232. Connection and operation of CUB5 indicator
RS232. Conexión del navegador Garmin
RS232. Conexión de refrigerador
RS232. PressurePro connection
RS485. Conxión y funcionamineto con el lector Matrix 5 y las etiquetas RFID
RS485. Integración con el sistema de medición SENS
RS485. Integración con el tacógrafo «Shtrih-Таhо RUS»
RS232. Integración con Trimble EZ-Guide 250CFX – 750
RS485. Integración con los dispositivos del identificador de la radiofrecuencia UHF RFID Reader
RS485. Integración con Eurosens Delta
RS232. Integración con el indicador de peso GRAIN scale
RS232. CAN. Integración con el tacógrafo Continental VDO DTCO
RS232. Integración con los tacógrafos Atol Drive 5, Atol Drive Smart
RS485. Integración con el tacógrafo Mercurio ТА-001
RS485. Connection of dosimeter DBG-S11D
RS232. Conexión de TPMS PressurePro Pulse
RS232. Integración con el indicador de peso MIDL MI VDA12YA
RS232. Conexión de TPMS 6-13
RS485. Conexión y fincionamiento con la pantalla Dixell Prime CX
RS232. Integración con el registrador de temperatura HI-P21
RS232. Integración con el indicador de peso Digi-Star 400 y GT460
RS232. Conexión del sensor de torsión DZ300
RS485. Conexión del aforador no invasivo ULM-31A
RS485. Information Boards ITLINE and ISCRA
Algorithm of Searching Failure of Wrong Information Transmission from Devices connected via RS232 Interface
Algorithm of Searching Failure of Wrong Information Transmission from Devices connected via RS485 Interface
RS232. Conexión y configuraciones de la camara JC029F-Y01
RS232. Integración con el registrador iQFreeze. Conexión y configuración
RS232. Integración de los dispositivos Galileosky con el sistema de la conducción AIDRIVING
RS485. Integration with Passenger Counting Sensor PP-01
RS232,RS485. Integration with Camera ZM-CAM30
RS232. Conexión de TPMS TM-508

Caracteristicas audiales

Audio. Autoinformer function setting
Audio. Connection of a push-to-talk

Acelerómetro

Accelerometer. Determination of strike and incline

Funciones de señales

Signaling. Signaling setting to operate with iButton keys or RFID-cards
Signaling. Speeding and (or) exceeding set radius
Signaling. Connection of Emergency button
Signaling. Signaling settings to operate with analog-discrete sensors

Ajustamiento adicional

Service. Uploading data from Galileosky tracking device and sending to the server
Service. Galileosky tracking device firmware updating
Service. Optimization of GPRS-traffic cost, operation in roaming, Stealth mode
Service. Remote configuration of Galileosky tracking devices
Service. Determination of Driving Style
Service. Set-up and Application of Geofences
Service. Android-application for setting and displaying current data
Service. Power saving
Service. Remote configuring via SMS
Service. Restoration of tracking device operation by forced transfer to bootloader mode
Service. Using Filters for Converting Data
Service. Remote Synchronization of Files in Galileosky Tracking Device SD-card
Service. Using filters to count passengers by presence sensors
Service. Data Downloading by means of Easy Keeper Application via Wi-Fi
Service. GSM jamming detection

Configuración de monitoring software

Compliance of monitoring software variables with Galileosky protocol

Galileosky 7.0 Lite

Declaration of Conformity

Galileosky 7.0

Declaration of Conformity

Galileosky 7.0 Wi-Fi

Declaration of Conformity

Base Block Lite

Declaration of Conformity

Base Block Optimum

Declaration of Conformity

Base Block Wi-Fi

Declaration of Conformity

Base Block Wi-Fi Hub

Declaration of Conformity

Base Block 3G

Declaration of Conformity

Galileosky v 5.0

Declaration of Conformity

Base Block Iridium

Declaration of Conformity

Enviar solicitud en el soporte técnico